Oudedagsvoorziening regelen?

Wie zijn wij?

Wij geloven dat iedereen een financieel onbezorgd leven verdiend.

Onze pensioenadviseurs willen jou hier graag bij helpen.

Waarom een pensioenadviseur?
Vaak hebben mensen er geen idee van hoeveel geld er omgaat in het eigen pensioen. Op de pensioendatum zijn dit vaak honderdduizenden euro’s!

Een pensioenadviseur begeleidt jou naar het gewenste pensioen, met jouw risicoprofiel als leidraad. Dit is géén eenmalige actie, maar zal per jaar bekeken en besproken moeten worden. Zo krijg jij geen verrassingen en weet je precies waar jij aan toe bent.

Wat doet een Pensioenadviseur?
Het werk van een pensioenadviseur richt zich op drie hoofdzaken:

- Vermogensopbouw en –beheer, waar beleggen we geld en met welk risico(profiel)? Hierbij schrijven we een persoonlijk beleggingsbeleid uit.

- Fiscaal juridische zaken, zodat we optimaal gebruik maken van de belastingwetgeving omtrent pensioen.

- Verzekeringstechnische aspecten, wat verzeker je wel en wat niet?

Met risico’s kun je in principe 4 zaken doen:
1. Vermijden
2. Aanvaarden
3. Beheersbaar maken
4. Verzekeren

Pensioenrisico’s zijn overlijden en arbeidsongeschiktheid. Vaak kan men deze risico’s niet dragen. Dan blijft er niets anders dan ze te verzekeren. Maar hoe..? En hoeveel…? Wij geven antwoord op deze vragen. Maar uiteraard pas na een grondige inventarisatie en analyse.

Hoe herken je een goede pensioen adviseur?
Natuurlijk zijn er veel pensioenadviseurs die jou over alle relevante zaken willen en zouden kunnen adviseren. Maar hoe pik je de juiste er nou uit? Hier volgen een aantal zaken waarop je kunt letten:

- Oprechte interesse in jouw leven en jouw dromen
- Plezier in het werk en passie voor pensioen
- Begrijpelijke adviezen in korte, heldere teksten
- Een eigen financieel dashboard waar jij 24/7 jouw situatie kunt bekijken

Na ons advies begrijp je jouw eigen pensioen. Als je niet tevreden bent over onze dienstverlening zijn wij dat ook niet. Bij ons staat de wens van de klant altijd voorop.

Het gaat tenslotte om jouw pensioen. Het gaat om de vraag hoe jij wilt leven vanaf de dag, dat jouw pensioentijd begint? Wie vertrouw je al jouw financiële gegevens én jouw persoonlijke wensen toe? Een echte vriend. Heeft hij voldoende kennis in huis? Een echte vriend worden wij misschien niet, maar we proberen het wel. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in jouw leven nu en jouw wensen voor de toekomst. Wat wij extra meebrengen is passie, plezier én diepgaande kennis over pensioen, jouw pensioen. Neem gerust de proef op de som en nodig ons uit. Het eerste gesprek is vrijblijvend, zodat we ontspannen kennis kunnen maken. We hebben inmiddels vele duizenden pensioenadviezen op onze naam staan.

Zijn wij de goede pensioen adviseur voor jou? Neem contact met ons op en wij zoeken dit samen uit.

Marcel Wallage

Mijn naam is Marcel Wallage geboren en getogen op Walcheren. De eerste 18 jaar heb ik in Middelburg gewoond en later kort in Vlissingen. Hierna is de zwerftocht begonnen. In totaal ben ik 13 keer verhuisd. Een aantal keren naar het buitenland, maar nu al weer 17 jaar in Friesland. Ik heb mijn eerste beroepsopleiding in de Horeca gehad. Op deze hotelschool werd “het dienstverlenen” er in gestampt. Buiten de kennis van management, boekhouden en economie, was luisteren naar de gast en excellent vakmanschap top prioriteit. Met deze houding en wat ik toen geleerd heb run ik mijn huidige bedrijf. Nog steeds staat luisteren naar de relatie bovenaan en nog steeds is mijn doel om excellente diensten te verlenen. Pas later heb ik na veel andere opleidingen Nyenrode Business Universiteit mogen afronden.

Ik vind dat iedereen een lekker en onbezorgd financieel leven verdiend. Daar werken we iedere dag aan!

Chantal

Mijn naam is Chantal Nap en sinds 2009 ben ik werkzaam bij PensioenVizier. Na mijn stageperiode voor mijn opleiding aan het instituut voor Marketing en Management aan de Hanzehogeschool in Groningen ben ik bij PensioenVizier in dienst getreden. Tegelijkertijd heb ik mijn pre master Sociologie aan de RUG afgerond. Toch groeide mijn interesse in de financiële dienstverlening.

Vanaf 2003 ben ik fanatiek wedstrijdzwemster geweest. Na het behalen van meerdere nationale titels en het leven voor de sport, heb ik in 2015 besloten te stoppen met zwemmen en van mijn maatschappelijke carrière topsport te maken. Inmiddels heb ik de benodigde opleidingen afgerond waardoor de specialisatie in het collectief pensioen is ontstaan. Daarnaast mag ik inmiddels ook de topsport van moeder zijn ervaren.

Vanaf 2015 adviseer en ondersteun ik werkgevers over de aan te bieden pensioenregeling voor het personeel. Daarnaast informeer ik het personeel over de pensioenregeling en alle mogelijkheden daarin. De nodige ervaring en opleidingen stellen mij in staat om deze interacties en het oplossen van vraagstukken op een enthousiaste manieruit te voeren.

chantal1

Paul

Graag wil ik mij even voorstellen aan u. Mijn naam is Paul Verbeek en ik mag al 41 jaar meedoen in deze wereld. Vanuit mijn woonplaats Schinveld in Zuid Limburg bedien ik graag mijn klanten op het gebied van pensioen in de regio, maar ook verder het land in. Oorspronkelijk had ik een carrière in de hotellerie voorzien en had daarom gekozen voor een opleiding aan de Middelbare Horecaschool te Heerlen, gevolgd door een studie aan de Hoge Hotelschool te Maastricht. Na een succesvolle afronding aldaar ben ik meteen terecht gekomen in het verzekeringsvak. Hierbij werd ik gelijk “gegrepen” door de materie van de oudedagsvoorzieningen, waar mijn passie voor pensioenen ontstaan is. Vanaf 2003 bedien ik mijn relaties met de formule van PensioenVizier, waarbij integriteit, vakkundigheid, maar ook een vorm van gastvrijheid centraal staat! Net zoals het hoort in de gastronomie, ben ik pas tevreden als u dat ook bent en dat tracht ik telkens weer te bereiken door mijn klanten duidelijk en eerlijk te adviseren.

Dankzij ruim 15 jaar ervaring op het gebied van pensioenen – en mijn samenwerking met de overige PensioenVizier kantoren – ben ik in staat mijn zakelijke relaties continu op hoogwaardige en plezierige wijze te voorzien van advies.

paul1

Beoordelingen

Download onze pensioentips

Download onze pensioentips

Download onze pensioentips