Vacature HBO stage bij PensioenVizier!

11 april 2019

Over PensioenVizier

PensioenVizier is een jong en gedreven bedrijf dat pensioen adviseert en met name communiceert aan directeur-grootaandeelhouders, ondernemers en werknemers. Dit doen wij door middel van business tot business. Wij helpen relaties het leven te leiden zoals zij dat willen, zonder dat zij ooit zonder geld komen te zitten. Dit betekent vrijheid zonder verrassingen. Onze dienstverlening is gebaseerd, om relaties dat te geven, wat zij willen ontvangen.

Lees hier wat andere stagiaires ervan vonden…

Stage

Misschien anders dan bij andere bedrijven of kantoren maar wij zien je als een volwaardig junior werknemer van PensioenVizier. Dat is even wennen in het begin, van de college banken naar kantoor, ineens achter de telefoon en alle e-mails zorgvuldig beantwoorden, maar je hebt wel direct ervaring met de realiteit voor de komende 45 jaar. Jij bent samen met de andere mensen op kantoor een direct aanspreekpunt voor de klant. Daarnaast onderhoud je het contact met de verzekeringsmaatschappijen, beleggingsinstellingen, accountants en andere betrokken partijen. Als het goed is vind jij het leuk om ons te helpen met marketingactiviteiten hier geven we je dan ook alle kans voor. Marketing is breed, wij werken aan online en offline marketing, social media campagnes en real life events. 

Plezier, activiteit en verantwoordelijkheid

Je krijgt als stagiair veel vrijheid om naar eigen inzicht je werkzaamheden in te vullen. Je krijgt een volwaardige binnendienstfunctie waarin contact met de klant centraal staat. De mate van pro-activiteit bepaalt je werkzaamheden en bijbehorende verantwoordelijkheden. Deze stage biedt je een unieke kans om mee te werken in een groeiende onderneming binnen de financiële sector en bezig te zijn met innovatie. Bovenal hechten wij binnen PensioenVizier veel waarde aan plezier en gezelligheid op de werkvloer.

Functie eisen

We zijn op zoek naar een enthousiaste, gestructureerde en ambitieuze marketing/economie student met aantoonbare affiniteit met online marketing.

– 3e of 4e jaars-student die een HBO of WO opleiding volgt;

– Opleidingsrichting bedrijfskunde MER, commerciële economie, marketing en communicatie, management,   informatica of  Small business en retail management;

– Excellente schrijf– en communicatievaardigheden;

– Ambitie om bij te dragen aan het verbeteren van een onderneming;

– Passie voor innovatie en ondernemen;

Aanvullende informatie

De stage gaat van start in februari 2019, heeft een looptijd van minimaal vijf maanden en vereist een minimale beschikbaarheid van vijf dagen per week. Het kantoor bevindt zich in het centrum van Sneek en is goed te bereiken met het openbaar vervoer. We staan open voor verschillende stageopdrachten. Dit kan variëren van bijvoorbeeld een klanttevredenheidsonderzoek tot een procesoptimalisatie. Op basis van een fulltime werkweek krijg je een stagevergoeding van €275,- per maand.

Solliciteren

Je kunt solliciteren door een motivatiebrief en je Curriculum Vitae op te sturen naar info@pensioenvizier.nl

Stage

Stage. Photo courtesy of reynermedia(CC Attribution)