Pensioenadvies Noord Holland

4 juli 2019

Pensioenadvies Noord-Holland

Het gaat lekker met jou en het bedrijf. Pensioen heb je lange tijd voor je uit geschoven, maar nu is het tijd!

Wij geven pensioenadvies in Noord Holland.

Pensioenadvies aan bedrijven: collectief pensioen en pensioenadvies aan ondernemers dat noemen we financial planning.

Geen producten

Met onze werkwijze “verkopen” we geen producten. Daar hebben we een hekel aan. Het gaat om het stellen en behalen van doelen; jouw doelen!. Er gaat dus een heuse inventarisatie aan vooraf zodat we precies weten wat jouw doelen zijn.

Klik hier voor jouw collectieve regeling!

Ondernemerspensioen regelen, klik hier!

Aan de slag met je eigen pensioen

Dan gaan we aan de slag. Dit betekent dat we in de financiële planning rekening houden met tal van zaken zoals:

 • Hoeveel is het vastgoed waard?
 • Of je erfenissen ontvangt in de toekomst
 • Of er oude pensioenen en lijfrentes zijn
 • Wat de waarde van je eigen bedrijf is

Pensioenadvies Noord Holland
We nemen alles mee. (Pensioenadvies Noord-Holland)

Vaak is het resultaat dat de spaarpremie wel meevalt, omdat we geen “spaarpotje“ overslaan. Bovendien kan er in alles gespaard worden. Iedere ondernemer heeft immers zijn eigen idee over hoe hij vermogen bij elkaar krijgt en waar de hoogste rendementen met de minste risico’s behaald kunnen worden. De meest voorkomende zijn:

 • Vastgoed
 • Vastgoedfondsen
 • Spaarpolissen, zoals een pensioen polis of een lijfrente verzekering
 • Goud
 • Beleggingsrekeningen
 • Sparen bij de bank
 • En alles wat je zelf kunt bedenken…

Doelen stellen

Misschien heb je een duidelijke wens voor later. Bijvoorbeeld eerder stoppen met werken, parttime werken of toch die wereldreis. Wij zorgen ervoor dat je pensioen aansluit op jouw situatie en wensen. Op deze manier kun je blijven leven zoals jij prettig vindt, zonder je te bekommeren over de toekomst.

Bekijk hier het nieuwe Pensioenboek!

Waarom een pensioenadviseur?

Wanneer je zelf in staat bent je eigen pensioen tot in de puntjes te regelen, dan moet je dat uiteraard doen. Hierbij heb je onze hulp natuurlijk niet nodig. Echter, is de pensioenwereld nog onbekend gebied voor jou, dan kunnen we je daar zeker mee helpen.

Stel je wilt een nieuwe keuken of je auto is kapot. Ga je daar dan zelf aan knutselen? Waarschijnlijk niet, daar laat je een professional naar kijken. Uiteraard is het resultaat beter bij deze professional dan wanneer je het zelf aanpakt. Waarom schakel je dan niet ook een professional in bij je pensioen? Je pensioen is waarschijnlijk meer waard dan die nieuwe keuken of auto. Er gaat zo veel geld om in pensioenen, het is zonde wanneer dat niet goed benut wordt.

Bij een inkomens tekort zoeken we samen naar oplossingen

En we helpen je ook wanneer je te weinig opgebouwd  blijkt te hebben. Dit noemen we een inkomenstekort. We zoeken dan samen naar oplossingen om dit tekort weg te werken. De makkelijkste oplossing is uiteraard: minder uitgeven. Dit is echter meestal niet de meest gewenste oplossing.

Je wilt over het algemeen niet plots je leven omgooien omdat je anders na je pensioendatum niet rond kan komen. Je moet daarom andere oplossingen gaan verzinnen, en daar helpen wij graag bij!

Goed geïnformeerd

Om hoge kosten te voorkomen is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent over jouw situatie. Wij helpen je graag met het uitzoeken waar je financiële planning verbeterd kan worden. Klik hier om contact met ons op te nemen.

Pensioenadvies Noord-Holland – drie goede redenen

1. Na 15 jaar en 10.000 adviezen maak jij direct gebruik van onze expertise

2. Onafhankelijk advies, we hebben geen banden met welke aanbieder dan ook.

3. We geven jou inzicht en onze overeenkomsten zijn per maand opzegbaar, je zit nergens aan vast