Ondernemer….? Bespaar minstens € 10.000

30 augustus 2018

Ondernemer….? Bespaar minstens € 10.000

Ondernemer….? Bespaar minstens € 10.000
Ondernemer….? Bespaar minstens € 10.000

Pensioen voor ondernemers….? Bespaar minstens € 10.000.

Pensioenzaken zijn vaak inefficiënt en niet transparant geregeld. Door alles in één hand te geven bespaart u zichzelf vaak duizenden euro’s per jaar. Pensioen speelt zich af in drie disciplines zoals: 1.Verzekeringen 2.Fiscaal juridische zaken 3. Vermogensopbouw

Inzicht op je financiële zaken, bel gerust

1. Verzekeringstechnische zaken (verzekeringen dus…)

Wij adviseren netto verzekeringen. Dit betekent dat u nooit provisie betaalt, maar een vast vooraf besproken bedrag. Dit is vaak veel lager en transparanter dan provisie. Wij werken immers voor u en niet voor een verzekeraar. Vaak is alles al verwerkt in een tarief.

2. Fiscaal juridische zaken

– Maakt u gebruik van alle fiscale mogelijkheden en hoe zien deze er uit?- Voor de VOF of eenmanszaak: doteert u FOR?- Voor de DGA met een eigen BV: wat heeft u gedaan met uw pensioen in eigen beheer? Dit is immers afgeschaft per 1 april 2017.  Hoe bouwt u nu aan uw pensioen? Vaak hebben we meer dan 5(!) verbeterpunten.

Bespaar minstens

3. Vermogensopbouw

Welk risicoprofiel heeft u? Wordt er volgens dit profiel belegd? Hoe valt er meer rente te krijgen bij een bank? Wij weten hoe!

Kort en goed

Uw kosten zullen dalen en de (kwaliteit van uw) informatie neemt toe.

Garantie

Als wij geen €10.000 voor u kunnen verdienen vanaf nu tot aan uw pensioendatum, dan is de quick scan gratis. De quick scan kost € 245,00 excl. BTW

Uitgangspunt

Uw huidige situatie, inclusief uw AOV, risicoverzekeringen pensioenconstructie(s) en vermogenspositie.

Vragen of meer informatie over pensioen voor ondernemers?

Klik hier om naar de contactpagina te gaan.