Gratis financieel inzicht krijgen door QuickScan!

30 augustus 2018

Om de komen de Jaren lekker te leven is het belangrijk om inzicht in je financiën te krijgen.

Daar helpen we jou graag mee.

Bent u een ondernemer en heeft u vragen over pensioen of geen duidelijk beeld van uw financiële situatie nu en later? Laat PensioenVizier deze zorgen wegnemen en meld u dan nu aan voor onze actie. 

Wij beloven dat dit u geld oplevert. Pak nu jouw kans! 

Wat laat een QuickScan zien?

De QuickScan is een korte, maar intensieve oriëntatie op uw huidige situatie. Dit geeft u inzicht en biedt u houvast bij uw pensioenzaken. Wij laten u zien hoeveel u kunt besparen op uw huidige producten, kunt sparen voor nu of later en wij zorgen ervoor dat u altijd maximaal gebruik maakt van de fiscale spelregels. Het betreft hier drie pensioenen t.w.:

Waar zorgt PensioenVizier nou voor?

PensioenVizier gelooft dat iedereen een financieel onbezorgd leven verdiend.

Wij dragen daar aan bij door:

  • in te spelen in op uw wensen en dromen;
  • u inzicht te geven in uw huidige financiële situatie;
  • u te laten zien hoeveel u nu betaalt aan uw pensioen en spaart;
  • u te laten zien hoeveel u kunt (be)sparen zonder meer uit te geven! 

Bel me, een eerste adviesgesprek is gratis

Quickscan

Pensioen moet simpel, transparant zijn en moet vooral geen gedoe opleveren. Een ondernemer heeft geen behoefte aan ingewikkelde verhalen, over techniek, regelgeving en stapels documenten. Een ondernemer wil gewoon zeker weten, dat zijn risico’s zijn afgedekt voor een scherpe prijs, die binnen zijn budget valt en hij/zij maximaal gebruik maakt van de fiscale spelregels.

Als (een van de) eerste pensioenadviseurs van Nederland, kunnen wij alle zaken ook digitaal laten zien aan onze klanten. Klik hier voor mee informatie over ons Financieel Dashboard.